'Terrénum 'Tata,E-mail küldése
SZOLGÁLTATÁSAINK ESZKÖZEINK MUNKATÁRSAINK REFERENCIÁK E-MAIL

©2012 Terrénum Kft.

A rendelkezésünkre álló eszközkészlet:

  • GPS Leica
  • 6 db mérőállomás (total station)
  • 2 db CADJet A0 színes plotter
  • 1 db TrueScan A0 szkenner
  • PC munkaállomások
  • terepjáró, gépkocsik

A terepi felméréseknél mérőállomásokat használunk. Jelenleg hat komplett felszerelt mérőállomással dolgozunk. Nagy előrelépést jelentett egy geodéziai pontosságú GPS vásárlása, melyet alappontsűrítési és részletmérési feladatok elvégzésére is használunk.

Az irodai feldolgozást nagy teljesítményű számítógépekkel végezzük. 14 térképszerkesztő és egy térinformatikai szoftverrel felszerelt számítógépes munkahelyünk van. A gépek fejlesztése folyamatos.

A technológiai rendszert teljessé teszi a TruScan 800 tipusú A0 méretű szkenner, valamint a 2 db CadJet A0 méretű plotter.

Az eszközök mellett nagy hangsúlyt helyeztünk szoftverállományunk fejlesztésére. Munkáink során rendszeresen használjuk külföldi és hazai piacvezető szoftvercégek térképészeti programjait. Ilyenek például: ITR (ortofotó modullal), ACAD, Mapinfo,VPmaxNT.

A vásárolt programok mellett munkánk megkönnyítésére saját szoftverfejlesztést is végrehajtunk. Ezek közül kiemelnénk azt a komplex programunkat, mely egy (SDR - ACAD) adatbeolvasót, egy közműtervező rendszert, egy hossz-szelvényező részt és egy helyszínrajzkészítő modult tartalmaz.

> munkatársaink


:: SZOLGÁLTATÁSAINK :: ESZKÖZEINK :: MUNKATÁRSAINK :: REFERENCIÁK :: E-MAIL ::